Управляващите правят акции с дъх на миризма на алкохол, заяви председателят

...
Управляващите правят акции с дъх на миризма на алкохол, заяви председателят
Коментари Харесай

Борисов: Рашков е като стръвница - където има алкохол, ще го намери |

Управляващите вършат акции с мирис на миризма на алкохол, заяви ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов на предизборно събитие на партията в местността Костина край Рибарица.

Намерили шишета, миришели май на алкохол. Бойко Рашков какво да откри индивидът? Той е като мечка стръвница, където има алкохол, ще откри. Ако заровите горе една стомна, право там ще отиде. Плашат Ви, тъй като не им се желае да имат съперници. Така е било преди време, по този начин желаят да го създадат и в този момент. Само че, ето има медии, да снимат по какъв начин наподобяват мутрите. Има ли един, като ги гледате тези хора? Учители, лекари, работници…, сподели Борисов.

Очакваха да ни прегънат, единствено че партията излезе по-силна от всички до в този момент. Защото до момента сме се борили да управляваме. Искали сме да си създадем „ Хемус “, да си създадем „ Марица “, „ Струма “. „ Тракия “, „ Люлин “ и всичко останало. Те го лишават за дни. Въпросът в този момент е за демокрацията даже. Да се избавим от този боязън, който на Радев четниците се пробват да внушат. Никак не са за подценяване, тъй като са рядко подли хора, рискови хора, твърди ръководителят на ГЕРБ.

" Ще фалшифицират изборите "

Борисов е безапелационен, че като гледат цялостните зали на ГЕРБ и по какъв начин се събират хората на всички места в България, ще фалшифицират изборите:

„ И ще ги фалшифицират не по някакъв различен метод, а през машините. Ще Ви поставят наблюдаващи на метър и половина-два, с цел да гледат кой за кого гласоподава и да стресират хората. Това е неприемливо, тъй като има загадка на вота. Като висиш на главата на един човек, той се тормози. Особено тези, които не са работили с машини. Какво става тогава? А и към този момент разполагат с кодовете на машините. Нарушиха безусловно всичко “.

Самият Радев сподели, че е редно да се броят разписките в урните и за коя партия са. Защото машината може да си напише каквото желае. Холандският министър председател сподели, че са ги махнали машините, тъкмо тъй като хората се съмнявали в това. А немският парламент и Конституционният им съд изрично не разрешиха подобен тип гласоподаване. Единствени в Европа сме ние. Това е единственият късмет да победят ГЕРБ. Само че казусът е, че дали сме първи, втори или пети на хартия, хората са с нас. Направеното е толкоз доста, че не можеш да го зачеркнеш, твърди Борисов.

Сега против нас нямаме действителен съперник. Слави Трифонов за две акции се е посочил един път с защити студенти в Пловдив. Ако им видите брошурите какво ще вършат, те са за втори курс студенти. По нито една значима тематика те нямат решение. Да не приказваме за другите партии. „ Да, България “ ги интересува единствено кой ще е основният прокурор и в случай че може да е Христо Иванов, акцията им ще завърши незабавно. Той това го искаше, цялостен живот мечтае да е основен прокурор. Другите мечтаят да са министър председатели, министри, кметове, да покажат нещо, той желае единствено това. Да може да упреква. И нали видяхте какво стана на Росенец? Каква уйдурма си направиха с Движение за права и свободи? И в този момент някой ми сподели, че май отново са върнали НСО на Росенец. Той не върви към този момент там. С Данчо си приказват в Народното събрание, шушукат си. Никой не ги закача Движение за права и свободи, към този момент са готини, сподели ръководителят на ГЕРБ.

" Истината е, че поомръзнахме "

Аз съм огромен оптимист. Доста работа свършихме, само че истината е, че и поомръзнахме. Все ние, все ние, обикновено е човек да си каже, няма ли и по-добри? За наслада служебното държавно управление сподели какъв брой са положителни. Колко са експерти? И единствено в едно нещо направиха друго от нас - тъй като за външната политика, финансовата политика, влизането в Еврозоната, всичко потвърдиха - това е уволнението на хората. Сякаш тези хора, които уволняват, не са живи същества. Сякаш нямат фамилии, нямат родственици, нямат деца. А това е поголовно на всички места. На Мая Манолова щерка й работеше в Министерски съвет, още работи. Зет й работеше там. Не сме пипнали никой. На Драго Стойнев сестра му, и то на високо равнище в митниците си е до ден сегашен, съобщи Борисов и добави, че ГЕРБ в никакъв случай не е правила такива неща.

" Ще му замирише на Бойко Рашков първо нещо на алкохол "

Башибозук на всички места пратили, служители на реда, момчетата не са отговорни, само че на всички места е цялостно с жандармерия, с полиция, да плашат хората. И най-после излезе, че имало мирис. Ние повече от всички желаеме да има ред на изборите, тъй като не ни е прелестно някой да купува гласове. От нашата партия един лев не сме дали за избори, отвън формалните. И доста желая да внимавате да не Ви подмятат, обърна се към симпатизантите ръководителят на ГЕРБ.

Той предизвести локалните структури " доста да внимават, тъй като ръководещите виждат, че нямат какво друго да създадат на ГЕРБ с изключение на да измислят нещо такова ".

„ Ще му замирише на Бойко Рашков първо нещо на алкохол, след това нещо на 20 лева… Намерили две банкноти по 20 лв.. Това просто в случай че не е трагично, щеше да е доста занимателно “, сподели още Борисов.


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР